Van harte welkom in B&B Molenhuis Zuilichem

Wij heten u van harte welkom in onze Bed & Breakfast in het dorp Zuilichem, gelegen aan de rivier de Waal, in de provincie Gelderland. U vindt hier rust en comfort in onze twee goed geoutilleerde B&B-kamers.

De kamers zijn door hun ligging uitermate geschikt voor verblijf in warm zomerweer. De natuurlijke koelte (airco is niet nodig) zorgt voor weldadig slaapcomfort, ook tijdens zwoele zomernachten.

Koelkast, minibar, TV, ontbijt

Op de niet aan de straatzijde gelegen kamers met daglicht is een kleine koelkast met minibar aanwezig, evenals een TV. Een passend ontbijt op de kamer of een ontbijtpakket voor onderweg is bij de kamerprijs inbegrepen.

Kijk voor de actuele kamerprijs voor één nacht, met ontbijt, in Kamer West op onze pagina op bedandbreakfast.nl.

Bel, app of e-mail voor de mogelijkheden bij een langer aaneengesloten verblijf of zakelijke boekingen.

Kamer West

Kamer West biedt een voortreffelijk 2-persoons bed (boxspring 180 x 200) en een ruime eigen badkamer met toilet en stortdouche.

Kamer Oost

Kamer Oost, met eigen sanitaire ruimte op de kamer zelf, heeft ook een zeer comfortabel 2-persoons bed (boxspring 180 x 200).

Kijk voor de actuele kamerprijs voor één nacht, met ontbijt, in Kamer Oost op onze pagina op bedandbreakfast.nl.

Korenmolen de Hoop

Onze B&B is gebaseerd op het thema “de molen”. Het huis en de kamers liggen namelijk direct naast Korenmolen de Hoop. In de tijd dat de molen nog operationeel was, tot kort na WO II, was het één van de twee molenaarshuizen, die bij deze molen hoorden. Die verbondenheid met de molen komt nu terug in B&B Molenhuis Zuilichem.


Van harte welkom in B&B Molenhuis Zuilichem

Wandelen, fietsen, motorrijden

In een paar minuten loopt u naar de fraaie uiterwaarden van de rivier de Waal. Wandelen met zicht op de schepen. Of fietsen of motorrijden over de zo bij Nederland horende dijken.

Fietsen en motoren kunnen gratis op eigen terrein overdekt worden gestald. Parkeren van de auto is eveneens gratis.

Kom ontspannen in onze B&B en in de directe omgeving.

Tot ziens in Bed & Breakfast Molenhuis Zuilichem!

Gerard en Anneke Beekhof